nedjelja, 13. svibnja 2012.

Pozdrav ljudi...

Nadam se da sam Vas kroz nekoliko prošlih postova uspjela zainteresovati da bi i dalje bili uz ovu temu, ako se još dvoumite evo jos jedan koji će objasniti neophodnost njegovog provodjenja.


ZAŠTO JE POTREBAN REINŽENJERING POSLOVNIH PROCESA?

Razlozi koji uvjetuju potrebu za reinženjeringom su brze promjene, zahtjevniji kupci i oštrija konkurencija. Organizacijska struktura koja se pojavljuje sama po sebi je procesna i timska organizacija. Svaka kompanija koja odgovara na poslovne izazove mora se mijenjati, restrukturirati, reorganizirati i redizajnirati.

Na današnjem tržištu koje se sve više globalizira prisutna je i sve oštrija konkurencija. Svaka kompanija koja želi opstati na tržištu i smanjiti tržišne nesigurnosti i neizvjesnosti, treba provoditi stalne promjene. Razlozi za provodjenje reinženjeringa su postizanje veće konkurentnosti kompanije, u smislu da ona postane što bolja.
U svakom biznisu, kupac je središte oko kojeg se sve vrti. Orijentiranost kupcu postaje glavni cilj budući da je za svaki proizvod stvorena svjetska konkurencija.


Nema komentara:

Objavi komentar